U susret 45. simpozijumu Poljoprivredna tehnika i 15. zimskom seminaru farmeraAutor: Datum:


Danas se na Zlatiboru okupljaju u učesnici 45. simpozijuma Poljorivredna tehnika i 53. savetovanja agronoma koji će trajati do 31. januara. U 17. časova zakazano je i otvaranje Zimskog seminara na Tari. Tom prilikom farmerima će se obratiti i generalni sekretar Poslovnog udruženja Marko Stojanović.

Udruženje će aktivno učestvovati i na Simpozijumu Poljoprivredna tehnika u okviru kojeg će se održati niz predavanja, a posebna pažnja na Skupu biće posvećena rešenjima precizne poljoprivrede. Predsednik skupštine Poslovnog udruženja mr Đorđe Mišković jedan je od učesnika okruglog stola Tendencije razvoja poljoprivrede i nabavke mehanizacije kroz mere podrške AP Vojvodine. Okrugli sto će biti održan u kongresnoj sali „Srbija“ u ponedeljak, u 16.45 sati u hotelu „Palisad“, nakon čega će uslediti „Veče sa Poslovnim udruženjem“.

U utorak će Marko Stojanović govoriti o Pravcima razvoja poljoprivredne tehnike u Srbiji.  Na predavanjima će učestvovati i članice PU koje predstaviti tehnička rešenja mašina namenjenih za ostvarivanje efikasnije poljoprivredne proizvodnje

Dešavanja