U susret 45. simpozijumu Poljoprivredna tehnika i 15. zimskom seminaru farmeraAutor: Datum:


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Danas se na Zlatiboru okupljaju u učesnici 45. simpozijuma Poljorivredna tehnika i 53. savetovanja agronoma koji će trajati do 31. januara. U 17. časova zakazano je i otvaranje Zimskog seminara na Tari. Tom prilikom farmerima će se obratiti i generalni sekretar Poslovnog udruženja Marko Stojanović.

Udruženje će aktivno učestvovati i na Simpozijumu Poljoprivredna tehnika u okviru kojeg će se održati niz predavanja, a posebna pažnja na Skupu biće posvećena rešenjima precizne poljoprivrede. Predsednik skupštine Poslovnog udruženja mr Đorđe Mišković jedan je od učesnika okruglog stola Tendencije razvoja poljoprivrede i nabavke mehanizacije kroz mere podrške AP Vojvodine. Okrugli sto će biti održan u kongresnoj sali “Srbija” u ponedeljak, u 16.45 sati u hotelu “Palisad”, nakon čega će uslediti “Veče sa Poslovnim udruženjem”.

U utorak će Marko Stojanović govoriti o Pravcima razvoja poljoprivredne tehnike u Srbiji.  Na predavanjima će učestvovati i članice PU koje predstaviti tehnička rešenja mašina namenjenih za ostvarivanje efikasnije poljoprivredne proizvodnje

Events