Novi servis za korisnike Valtra traktora Connect, Care and GoAutor: Datum:


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Korisnici traktora Valtra sada na raspolaganju imaju i servis “Connect, Care & Go” koji im nudi pristup nizu usluga za njihovu mašinu po fikisnim troškovima. Sa Valtra Connect korisnici mogu da pristupe informacijama o njihovoj mašini kao što je nivo goriva, GPS lokacija, can-bus signalima, tutorijalima o mašinama i drugim podacima, a sve preko njihovog “pametnog” telefona ili PC računara. Vlasnik traktora takođe može da podeli pristup podacima o mašini sa servisnim dilerom koji ove informacije koristi za održavanje traktora proaktivno ili za dijagnostikovanje neke greške.

Nakon pilot faze ova usluga je sada komercijalno dostupna za serije traktora N i T a kasnije, tokom 2019. biće dostupna i za traktore A i S serija. Početkom 2018. svi modeli N i T SmartTouch serija bile su  predoprmeljene sa Connect telemetrijom. Korisnici koji žele da aktiviraju ovu uslugu to mogu uraditi tako što će kontaktirati dilera.  Valtra Connect je servis koji je uključen u cenu novog traktora i besplatan je za korišćenje u prve tri godine. Valtra Connect se takođe može nadograditi na određene Valtra modele traktora.

Valtra korisnici koji kupuju nove traktore mogu se odlučiti i za Valtra Care ugovor o produženoj garanciji koja nudi sigurnost od neočekivanih troškova popravki koji se ne odnose na standardna habanja. Ovaj ugovor je dostupan u većini zemalja evropskog tržišta i odnosi se na period od šest godina ili 6.000 radnih sati.

Kako bi se postiglo maksimalno vreme rada traktora u ispravnom stanju, garantovana efikasnost i obezbedila maksimalna vredsnost korišćenog traktora, Valtra korinsicima nudi i paket usluga Valtra Go kojim su previđeni svi radovi na održavanju traktora u periodu do 10.000 radnih časova.

 

 

Events