Okrugli sto „Bezbedan traktor“ daće i odgovor na pitanje kako do zaštitnih sturktura, ramova za traktoreAutor: Datum:


Tradicionlano i na predstojećem Poljoprivrednom sajmu kroz različite aktivnosti učešće će imati Poslovno udruženje uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije čije članice su nosioci sajamske izložbe mašina koja najviše doprinosi atraktivnosti ove manifestacije.

I u toku 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma koji se održava na Novosadskom sajmu od 18. do 24. septembra, Poslovno udruženje u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja održaće tribinu pod nazivom „Bezbedni traktor“. Tribina će biti održana u Master centru Novosadskog sajma, u sredu 22. septembra, a početak je zakazan za 13 časova.

Osim o bezbednom učešću traktora i drugih poljoprivrednih mašina u javnom saobraćaju značajan deo Skupa daće odgovor na pitanje o budućim mogućnostima nabavke i ugradnje univerzalnih homologovanih ramova za traktore. Procene su da u Srbiji ima blizu 100.000 traktora koji su u eksploataciju, a nemaju zaštitni ram ili kabinu. Kako zakonski propisi nalažu od 1. januara sledeće godine, i ovi traktori će morati da imaju ugrađen ram, odnosno da na svojim trakotrima instaliraju zaštitne strukture.

Vidimo se na 88. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu!

DešavanjaNovosadski Sajam