Okrugli sto “Bezbedan traktor” daće i odgovor na pitanje kako do zaštitnih sturktura, ramova za traktoreAutor: Datum:


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tradicionlano i na predstojećem Poljoprivrednom sajmu kroz različite aktivnosti učešće će imati Poslovno udruženje uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije čije članice su nosioci sajamske izložbe mašina koja najviše doprinosi atraktivnosti ove manifestacije.

I u toku 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma koji se održava na Novosadskom sajmu od 18. do 24. septembra, Poslovno udruženje u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja održaće tribinu pod nazivom „Bezbedni traktor“. Tribina će biti održana u Master centru Novosadskog sajma, u sredu 22. septembra, a početak je zakazan za 13 časova.

Osim o bezbednom učešću traktora i drugih poljoprivrednih mašina u javnom saobraćaju značajan deo Skupa daće odgovor na pitanje o budućim mogućnostima nabavke i ugradnje univerzalnih homologovanih ramova za traktore. Procene su da u Srbiji ima blizu 100.000 traktora koji su u eksploataciju, a nemaju zaštitni ram ili kabinu. Kako zakonski propisi nalažu od 1. januara sledeće godine, i ovi traktori će morati da imaju ugrađen ram, odnosno da na svojim trakotrima instaliraju zaštitne strukture.

Vidimo se na 88. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu!

EventsNovi Sad Fair