16. SPIT održaće se u Kaću, 24. julaAutor: Datum:


Posle dve godine, u organizaciji Kluba 100P plus za održaće se tradicionalna manifesticija SPIT. Ovogodišwi SPIT održaće se 24. jula na parceli poljoprivrednog gazdinstva Malešev u Kaću koja se nalazi na putu Novi Sad-Zrenjanin sa leve strane, prema salašu 84. Početak manifestacije zakazan je za 8.30 h od kada će zainteresovani moći da pogledaju izložene mašine.

I ove godine tradicionalno najveći fokus manifestacije će biti na izložbi poljoprivredne mehanizacije kao najznačnijeg alata agro proizvodnje, a deo prodajno-proivzodne ponude prikazaće i članice Udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne manifestacije. Kroz raznovrsnu izložbu biće prikazana najsavremenija rešenja koja se koriste u savremenoj proizvodnji kao što su ona koja su sastavni deo precizne poljoprivrede. I ove godine biće organizovana radionica posvećena obradi zemljišta

Na štandovima firmi učesnika SPIT-a, posetioci manifestacije će imati priliku da se informišu o mašinama, kako o tehničkim karakteristikama tako i načinu kupovine, rezervnim delovima, zatim uljima i mazivima ali i o imputima poljoprivredne proizvodnje: mineralnim đubrivima, pesticidima, semenu. Tradicionalno, na  SPIT-u će svoje usluge predstaviti i banke kao i osiguravajuća društva.

Dešavanja