Ne propustite prezentacije poljoprivrednih mašina na 86. poljoprivrednom sajmu u Novom SaduAutor: Datum:


I ove godine u okviru Poljoprivrednog sajma, na Agropoligonu koji se nalazi u blizini teretnog ulaza 2, svakodnevno će biti organizovane prezentacije poljoprivrednih mašina kao i nagradna igra u okviru koje će se učesnici nadmetati u manevrisanju traktora s prikolicom u vožnji napred i unazad. Najspretnije očekuju vredne nagrade.

U okiru organizovanih prezentacija mašina posetioci Sajma će biti u prilici da u radu vide poljoprivredne mašine renomiranih proizvođača: FPM Agromehanika, Kuhn, JCB, Pöttinger, Manitou, Grimme, Rinieri, Joskin, Kongskilde, Gregoire Besson, Bednar, Överum, Einbock, Gaspardo, Faresin, Ma/Ag, HE-VA, Jacto, Sulky, Sky Agriculture, Rauch, Creina, Stoll, Dieci, monosem, Irtec, Hisarlar…

Podsećamo da će izložba poljoprivednemehnaizacije na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu koji se održava u Novom Sadu od 11. do 17. maja biti još bogotija u odnosu na onu održanu lane. To potvrđuje i činjenica da će eksponati poljoprivrednih mašina biti izloženi na prostoru 35.000 kvadratnih metara, od čega će na polovini poljoprivredne mašine prikazati Poslovno udruženje uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije.

Za one koji planiraju da tokom Poljoprivednog sajma kupe mehanizaciju izlagači su obezbedili popuste. Članice našeg Udruženja će tako odobravati popuste u visini od dva do 10 odsto. Ovi popusti odobravaće se za većinu priključnih mašina kao i za pojedine modele traktora i kombajna. Do olakšica u kupovini poljoprivrednici će moći doći i kroz posebne kreditne linije koje su u saradnji sa finansijskim institucijama pripremljene za Sajam. Biće organizovane i pogodnosti plaćanja u robi, a sve članice Udruženja izložiće i mašine koje ispunjavaju sve norme koje uslovljavaju konkursi IPARD programa.

Novosadski Sajam