Ne propustite prezentacije poljoprivrednih mašina na 86. poljoprivrednom sajmu u Novom SaduAutor: Datum:


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

I ove godine u okviru Poljoprivrednog sajma, na Agropoligonu koji se nalazi u blizini teretnog ulaza 2, svakodnevno će biti organizovane prezentacije poljoprivrednih mašina kao i nagradna igra u okviru koje će se učesnici nadmetati u manevrisanju traktora s prikolicom u vožnji napred i unazad. Najspretnije očekuju vredne nagrade.

U okiru organizovanih prezentacija mašina posetioci Sajma će biti u prilici da u radu vide poljoprivredne mašine renomiranih proizvođača: FPM Agromehanika, Kuhn, JCB, Pöttinger, Manitou, Grimme, Rinieri, Joskin, Kongskilde, Gregoire Besson, Bednar, Överum, Einbock, Gaspardo, Faresin, Ma/Ag, HE-VA, Jacto, Sulky, Sky Agriculture, Rauch, Creina, Stoll, Dieci, monosem, Irtec, Hisarlar…

Podsećamo da će izložba poljoprivednemehnaizacije na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu koji se održava u Novom Sadu od 11. do 17. maja biti još bogotija u odnosu na onu održanu lane. To potvrđuje i činjenica da će eksponati poljoprivrednih mašina biti izloženi na prostoru 35.000 kvadratnih metara, od čega će na polovini poljoprivredne mašine prikazati Poslovno udruženje uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije.

Za one koji planiraju da tokom Poljoprivednog sajma kupe mehanizaciju izlagači su obezbedili popuste. Članice našeg Udruženja će tako odobravati popuste u visini od dva do 10 odsto. Ovi popusti odobravaće se za većinu priključnih mašina kao i za pojedine modele traktora i kombajna. Do olakšica u kupovini poljoprivrednici će moći doći i kroz posebne kreditne linije koje su u saradnji sa finansijskim institucijama pripremljene za Sajam. Biće organizovane i pogodnosti plaćanja u robi, a sve članice Udruženja izložiće i mašine koje ispunjavaju sve norme koje uslovljavaju konkursi IPARD programa.

Novi Sad Fair