Na sajmu Agritechnica među 2.800 izlagača i proizvođači iz SrbijeAutor: Datum:


Vodeće svetske kompanije koje se bave proizvodnjom poljoprivrednih mašina i opreme predstaviće najnovije proizvode na vodećem svetskom sajmu poljoprivredne tehnike Agritechnica u Hanoveru. Sajamske kapije biće otvorene u periodu od 12. do 18. novembra od koja su prva dva dana rezervisana za posetu poslovnih partnera.

Svoje učešće na ovogodišnjem sajmu prijavilo je oko 2.800 izlagača iz 53 zemlje. Agritechnica će biti svojevrsna platforma inovativnih tehničkih rešenja koja će javnosti biti prikazana po prvi put. Kao i svaki put na Agritechnica će biti dodeljena prizanja, zlatna i srebrna medalja za najbolja tehnička rešenja koja unapređuju poljoprivrednu proizvodnju. Za odličja DLG, organizatora sajma, ove godine 162 izlagača iz 24 države prijavili su 319 inovativnih rešenja. Žiri sastavljen od eksperata DLG odlučio se da ove godine zlatnim medaljama nagradi dve inovacije, a srebrnim čak 29.

Sajam, izlagačima iz celog sveta otvara nove mogućnosti poslovanja, to jest distribuciju proizvoda na različitim tržištima. Među izlagačima ove godine u hali 8, predstaviće se i proizvođači poljoprivredne tehnike iz Srbije među kojima i članica našeg Udruženja, FPM Agromehannika iz Boljevca.

Dešavanja