JOHN DEERE NA SAJMU U ZNAKU VEKA PROIZVODNJE TRAKTORAAutor: Datum:


Nastup kompanije „Kite“ d.o.o na 85. međunarodnom sajmu u  Novom Sadu biće u znaku obeležavanja 100 godine proizvodnje trakotra John Deere. Uz traktore i kombajne John Deere posetioci Sajma će biti u prilici da vide i modele svetskih proizvođača JCB, Kuhn i Alpego.

U znaku obeležavanja veka proizvodnje traktora premijeru na samu će imati model trakotra, guseničar John Deere 8345 RT. Najsnažniji predstavnik žetvene tehnike biće i model univerzalnog kombjana John Deere S 760 s aksijalnim sistemom izvršaja zrna.

Osim brojnih modela traktora i kombajna John Deere na štandu novosadske kompanije značajan prostor zauzeće i  priključna mehanizacija francuskog proizvođača Kuhn. S obzirom na to da je Kuhn u proizvodnom programu ima sve mašine između dve žetve kao i agrotehniku koja se koristi u stočarskoj proizvodnji posetioce očekuje bogata izložba. Najzastupljenije će biti mašine za obradu zemljišta među kojima se izdvajaju modeli kratke tanjirače Optimer 303 plus, razrivačko oruđe Cultimer 300 L, plug obrtač  Multi Master MM 153 s klirensom 90 cm.  Jedan od predstavnika setvene tehnike Kuhn biće i model kombiniovane sejalice za strnine i drugo sitno seme Espro M 3000 S koja u setvi omogućava i unos mineralnog hraniva, a zahvaljujući kratkoj tanjirači omogućena je u jednom prohodu i predsetvena priprema zemljišta i setva.

                          ESPRO setvena tehnologija Kuhn i na Novosadskom sajmu

     Uz ovaj model žitne sejalice prezentovaće se i Premia 3000 s nadograđenim tankom za seme, ukupne zapremine 1080 litara. Predstavnik „zelene linije“ na Poljopriverdnom sajmu će bit rotacione grablje s tandem osovinom, suspenzijom glave i kopirajućim točkom koji obezbeđuje nesmetan rad i na neravnim površinama.

Podrivač Alpego KE 5-250, s hidraulično podesivim valjkom namenjen za traktor od 120 do 170 KS takođe je deo sajamske izložbe „Kite“ d.o.o.

U saradnji s OTP bankom i OTP Lizingom novosadska kompanija je povodom 85. poljoprivrednog sajma pripremila posebne uslove prodaje kao i specijalne popuste u visini do 5%.

Dešavanja