FPM Agromehanika i na sajmu EIMA u BolonjiAutor: Datum:


Naša članica FPM Agromehanika iz Boljevca,  najveći proizvođač poljoprivredne mehanizacije u jugoistočnoj Evropi jedna je od dva preduzeća iz Srbije koje će deo proizvodnog programa predstaviti posetiocima sajma EIMA u Bolonji. EIMA je jedna od tri vodeće sajamske manifestacije posvećene poljoprivrednoj tehnici i opremi u Evropi, a FPM Agromehanika će na ovogodišnjem salonu koji se održava od 7. do 11. novembraučestvovati četvrti put.

Nastup na EIMA je prilika, da FPM Agromehanika koja 70 odsto proizvodnje izvozi u 32 države sveta, prezentuje i ponudi  svetskom tržištu kroz izložbu dela  proizvodnog asortimana.

FPM Agromehanika će u Hali 25 između ostalog prikazati diskosne kosilice, grablje, sitnilice, mulčere, tešku frezu kao i kombinovanu  meašinu za obradu  zemljišta.

Premijerno biće prikazana i dva inovativna rešenja,  koja su rezultat rada inženjerskog tima FPM Agromehanika, to jest vožarski mulčeri  VM155 i VM 180H. Ova dva mulčera su rezultat iskustava korisnika koji su uputili na izmene na modelima prethodnicima. Za ove mulčere je karakteristično da je umesto konvencionalno montiranih kontra noževa postavljena zaštitna guma, a mulčeri se mogu na traktor kačiti i napred i nazad.

Pre nastupajućeg EIMA sajma pogledajte deo atmosfere na štandu FPM Agromehanika sa sajamske manifestacije održane pre dve godine.

Dešavanja