ArmaTrac Demo ShowAutor: Datum:


Ovih dana pažnju poljoprivrednika širom Vojvodine  privlači ArmaTrac Demo Show koji se iz dana u dana premešta na novu lokaciju. ArmaTrac Demo Show organizuje preduzeće Agrotech iz Trešnjevca koje ima predstavništvo i u Novom Sadu.

To je menifestacija na kojoj su posetioci u prilici da se upoznaju s gamom traktora turskog proizvođača ArmaTrac. Za osam godina koliko je ovaj brend prisutan na tržištu Srbije svoje vlasnike je našlo više od 200 traktora. Traktori Arma Trac su na tržištu dostupni u različitim segmentima snage, od najmanjeg modela s 49 kS, preko onih s 58 i 73 kS pa do najsnažnijih modela 1054e+ sa 102kS i 1104 LUX sa 110 kS. Traktori ArmaTrac, zahvaljujući svojoj konstrukciji spadaju u segment univerzalnih modela za korišćenje na gazdinstvima manje i srednje veličine dok se na velikim imanjima mogu koristiti za obavljenje lakših operacija ili kao „drugi“ traktor.

Svi modeli traktora imaju mehaničku transmisiju, koja je s prenosom 8×8 ili 12×12 brzina. U zavisnosti od modela traktora na koji se ugrađuju  kao proizvođači menjača potpisuju se kompanije ZF i Carraro. Na svim modelima ugrađuje se Bosch hiraulični sistem, dok su motori sa znakom Perkins.

Ovi traktori sada su dostupni s redizajniranom kabinom čiji ambijent obezbeđuje komforan celodnevni rad. U kabinama novog tipa upravljačke komande su korisniku na dohvat ruke, a rad klimatizacije se reguliše automatski.

Demo Show ArmaTrac počeo je u Novom Sadu 4. oktobra, a nastavljen je u Ožacima, Bajmoku, Senti, Bečeju, Kuzminu i Inđiji. U periodu od 11. do 14. oktobra ArmaTrac Demo Show će biti održan u Novom Miloševu, Zrenjaninu, Alibunaru i Požarevcu.

6a
5a
4a
3a
2a
1a

Dešavanja