ObaveštenjeAutor: Datum:


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Poštovane koleginice i kolege,

Vezano za trenutnu situaciju sa Corona virusom u našoj zemlji, želim da vas obavestim da, u skladu sa preporukom Vlade Republike Srbije, počev od danas, po pravilu, prelazim na rad od kuće. Za sve zaposlene koji, ako je neizostavno, dolaze na našu lokaciju biće obezbeđena zaštitna sredstva. Tokom ovog režima rada, po potrebi će se održavati virtuelni sastanci Upravnog odbora ili Skupštine kako bi se pratilo funkcionisanje poslovanja Poslovnog udruženja A.M.I. Novi Sad.

U periodu rada od kuće pridržavaću se osnovnih pravila ovog režima:

  1. Dostupnost putem službenog mobilnog telefona u periodu od 08-12h
  2. Online putem Skype, po dogovoru
  3. Praćenje mail korespodencije
  4. Održavanje sastanaka, po potrebi, putem Skype
  5. Ispunjavanje svih dogovorenih obaveza

Preduzete su sve neophodne mere o podizanju nivoa higijene i dezinfekcije poslovnog prostora. Uprkos svim tim merama, na nama je da zaštitimo svoje zdravlje pa vas još jednom podsećam da vodite računa o osnovnim preporukama o ličnoj higijeni.

Verujem da smo svi dužni da se ponašamo odgovorno u ovoj situaciji i da ćemo svi poštovati preporuke nadležnih institucija. Takođe, uveren sam da ćemo iz ove situacije izaći spremniji za zadatke koji su pred nama.

U ovom izazovnom periodu, najvažnije je da sačuvate svoje zdravlje i zdravlje svoje  porodice a svi zajedno ćemo obezbediti uspešno i kontinuirano funkcionisanje našeg Udruženja.

Hvala vam na saradnji i razumevanju!

S poštovanjem

Marko Stojanović

Generalni sekretar

POSLOVNO UDRUŽENJE A.M.I. NOVI SAD

Actualities