Međunarodni sajam poljoprivrede zakazan od 12. do 16. septembraAutor: Datum:


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Sa željom da da doprinos borbi srpske privrede sa teškoćama globalnih razmera, Novosadski sajam je odlučan u nastojanju da pripremi 87. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam sporta, od 12. do 16. septembra.

Priredbe će biti organizovane, pod zajedničkim nazivom Međunarodni jesenji sajmovi, u skladu sa svim preporukama Vlade Srbije kao i Međunarodne asocijacije sajamske industrije UFI, zarad zdravstvene bezbednosti svih izlagača i posetilaca.

Imajući u vidu značaj delatnosti koje se predstavljaju na tim sajmovima, podrška Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada biće dodatna snaga za uspešno prevazilaženje teške situacije.

Usled novonastale situacije koje je u privrednim krugovima izazvala epidemija virusa Covid-19, a koja je ostavila značajni trag na poslovanje, na ovogodišnjem 87. poljoprivednom sajmu učešće neće uzeti sve članice Udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije koje su prethodnih godina dale značajan doprinos u održavanju Poljoprivrednog sajma. Članice Udruženja se nadaju da će nastaviti uspešnu saradnju sa Novosadskim sajmom i u budućnosti dati nesebičan doprinos svojim učešćem na najznačajnijoj sajamskoj priredbi na polju agrara u regionu.

 

Novi Sad Fair