Agropanonka 21. put na Poljoprivrednom sajmu u Novom SaduAutor: Datum:


Novosadska kompanija Agropanonka će nastupiti na 85. međunarodnom poljoprivrednom sajmu 21. put. Ujedno na Poljoprivrednom sajmu će u okviru poklon-igre darovati trakotr Belarus 622 od 62 KS u vrednosti oko 19.000 evra i rotofrezu turskog proizvođača Hisarlar s kojim Agropanonka sarađuje od početka godine. Od prvog nastupa na Poljoprivrednom sajmu ovo će biti 22. traktor koji će srećnom dobitniku pokloniti Agropanonka, rekao je na nedavno održanoj konferenciji za novinare posvećenoj 85. poljopirvrednom sajmu, direktor prodaje ovog preduzeća Aleksandar Švonja.

Aleksandar Švonja

I ove godine kao i godinama unazad Agropanonka će na Sajmu deo prodajnog programa prikazati na dva štanda. Na štandu Belarus traktora premijerno će biti predstavljena dva redizajnirana modela od 80 i 158 KS. Na drugom štandu, gde su u fokusu traktori indijskog proizvođača Mahindra, biće izloženi trakotri od 41 do 65 KS u vrednosti od 9.500 do 22.500 evra. Na štandu će biti prikazani dobro poznati modeli, a do kraja godine Agropanonka će ponudi i novu liniju traktora s duplom vučom.

I program priključnih mašina koji će biti prezentovan na Sajmu u osnovi je isti kao i onaj prezentovan prošle godine, s tim što je program priključnih mašina proširen mašinama Hisalar. Naime, turski proizvođač priključnih mašina Hisalar od jesenas je u vlasništvu kompanije Mahindra, a do kraja godine se očekuje da trenutno dostupan program preko kompanije Agropanonka, u kom su trenutno drljače i rotofreze, do kraja godine bude proširen i asortimanom žitnih sejalica, plugova i drugih priključnih mašina.

        Deo izlagačkog prostora štanda Belarus na prošlogodišnjem Poljoprivrednom sajmu

Novina je i to što će na Sajmu po prvi put biti izloženi i agregati za zalivanje dva proizvođača. Agropanonka će u saradnji s bankama ponudi posebne uslove prodaje bez kamate u periodu otplate kredita od tri do pet godina.

Dešavanja