Virtualni asistent za održavanje i podešavanje mašinaAutor: Datum:


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Za aplikaciju REDVISTA francuski porizvođač priključnih mašina, kompanija Kuhn nagrađena je srebrnom medaljom za inovacije na nedavno održanom sajmu SIMA u Parizu.  Ova aplikacija je svojevrsni asistent u održavanju i podešavanju mašine.

Kuhn REDVISTA aplikacija može se koristiti na svim tipovima pametnih telefona ili tableta nakon njenog preuzimanja i instaliranja sa platforme MyKUHN. To je prva aplikacija koja u radu koristi Augmented realnu tehnologiju, a koja obezbeđuje asistenciju u redovnim poslovima održavanja mašine i podešavanja prikom izvršenja radnih  zadataka. Njena upotreba dozvoljava korisniku pristup informacijama o mašini u realnom vremenu bez rizika od gubitka dokumenata na papiru.

Ova aplikacija pokazuje korisniku i tačke, lokacije za podmazivanje na mašini čak i zamaskiranih i zaprljanih mesta i to bez prethodnog pranja mašine.  Aplikacija obezbeđuje i da poslove održavanja obavlja lice koje nema posebnu tehničku obuku. Zahvaljujući mogućnosti skeniranje jednostavnim učitavanjem IQ koda sa mašine, sve informacije su veoma brzo dostupne, bio gde i bilo kad, čak i u odsustvu internet veze.

Kuhn REDVISTA aplikacija pomaže u omogućavanju kompletnog i adekvatnog održavanja mašine u cilju optimizacije rada i dugotrajnosti mašine i njenih komponenti.

Proizvođač očekuje da će ova aplikacija biti posebno interesantna za mlađe generacije koji imaju viđe dodira sa savremenim digitalnim tehnologijama ali manje tehničke kulture.

Events