Poslovno udruženje bogatije za dve članiceAutor: Datum:


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Poslovno udruženje Uvoznika i izvoznika poljopirvredne mehanizacije od danas je bogatije za dve članice. Naime, porodici AMI su se priključila i dva beogradska preduzeća, Livona d.o.o i i IMT-Industrija mehanizacije i traktora.

Preduzeće Livona d.o.o osnovano je pre dve i po decenije, a okosnica rada jesu inovativne tehnologije u oblasti GIS, precizne poljoprivrede, bespilotnih aerofotogrametrijskih sistema koje uvodi u praksu. Cilj rada jeste obezbeđivanje tehničke, upravljačke i komercijalne podrške u planiranju , projektovanju i inplementaciji GNSS i GIS tehnologija u različitim oblastima, a po ovom su dobro poznati i poljopirvrendicima u Srbiji. Zastupaju i distribuiraju proizovde više renomiranih kompanija, a okosnica u asortimanu jesu proizvodi Trimble.

Industriju mehanizacije i traktora d.o.o Beograd-IMT osnovali su krajem septembra 2018. kompanija TAFE i MILLENNIUM TEAM. IMT je potpisala ugovor sa kompanijom TAFE koja je proizvođač istoimenog brenda traktora. Potpisivanjem ugovora IMT je postala ekskluzivni zastupnik kompanije TAFE za brend IMT u Srbiji. IMT je organizovao proizvodnju traktora u proizvodnom pogonu Jarkovac gde se radi industrijska montaža traktora koji se uvoze u rastavljenom stanju. U pogonu, Jarkovcu IMT raspolaže sa svim potrebnim alatima i drugim sredstvima neophodnim za industrijsku montažu. IMT je kroz dilersku mrežu organizovao prodaju traktora, rezervnih delova i servis na domaćem tržištu, a trenutno ima potpisan ugovor o distribuciji traktora IMT i Tafe sa pet preduzeća.

Events