NA ŠTANDU MILUROVIĆ KOMERC I NOVI MODELI KUBOTA PRIKLJUČNE MEHNANIZACIJEAutor: Datum:


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Okosnica nastupa preduzeća „Milurović komerc“ iz Ugrinovaca na predstojećem 85. međunarodnom sajmu  kao i prethodnih godina biće poljoprivrdna tehnika japanske kompanije Kubota. Osim traktora Kubota koji su zahvaljujući svojim performansama dobro poznati među poljoprivrednim proizvođačima na Sajmu će biti predstavljena i gama priključnih mašina ovog proizvođača. Naime, nakon što je Kubota 2012. kupila Kverneland Grupaciju, preduzeće „Milurović komerc“ od prošle godine na domaćem tržištu u svom prodajnom programu ima i priključnu mehanizaciji Kubota (Kverneland).

    Deo atmosfere na štandu Kubota na sajmu u Hanoveru

Osim mašiina namenjenih za korišćenje u ratarskoj proizvodnji na štandu „Milirović komerca“ posetioci Sajma u Novom Sadu biće u prilici da vide i poljoprivrednu tehniku proizvođača Dal-bo iz Danske, Creina iz Slovenije, Jympa iz Španije.

Na sajmu će biti predstavljen i program mašina koje se koriste u voćarsko-vinogradarskoj proizvodnji italijanskih proizvođača SAE i Aedes kao i kompanije Industriac David iz Španije.

I ove godine najatraktivniji model iz programa traktora Kubota koji će biti predstavljen na Sajmu je M7 171 Premium KVT. U proizvodnom rangu traktora japanskog proizvođača to je trenutno najsnažniji model, a biće predstavljen u punoj opremi i u verziji sa KVT menjačem odnosno kontinuiranom varijabilnom transmisijom. Premijerno će biti izložena i nova serija specijalizovanih trakotra voćarsko vinogradarskog M5N. Jedan od modela ove serije, M5101N bio je jedan od pet fnalista u takmičenju za Traktor godine 2018. u kategoriji specijlaizovanih traktora.

                                               Finalista takmičenja Traktor godine 2018

Ove godine u upotpunjenoj izložni Kubota priključnih mašina u odnosu na prethodnu sajmaku manifestaciju posvećenu agraru, biće premijerno predstavljeni: rasipači mineralnog hraniva Kubota Geospread, nišena prskalica Kubota XMS2 ISOBUS, tanjirače, sejalica PP1450V s elektro pogonom i sistemom ISOBUS, zatim presa okruglih bala…

Posle premijere na Agritechnica 2017 u Hanoveru i u Novom Sadu zahvaljujući „Milurović komercu“ biće prikazan valjak Maxi Cut 920 kao i dva valjka koji se koriste za pred i postsetvenu pripremu zemljišta. To je Compact XL 830 s opružnim ravnjačima, odnosno petosekcijski valjak Power Roll XL 1240 radnog zahvata 12,4 m. Masa ovog valjka doseže oko 10 tona.

Events