I crkene i verske zajednice mogu da ostvare podsticaje za nabavku mašina u stočarskoj i biljnoj proizvodnjiAutor: Datum:


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović potpisao je 26. maja pravilnike o izmenama i dopunama Pravilnika o podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne proizvodnje biljnih kultura kao i Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje u stočarstvu. Izmene koje je potpisao ministar objavljene su u Službenom glasniku.

Novonastale izmene, između ostalog omogućule su da sada pravo na podsticaje za investicije bilo u stočarsku ili biljnu proizvodnju za nabavku mapina i opreme mogu da koriste, ako su upisani u Registar crkava i verskih zajendica crkve i verske zajednice.

Podsećamo da je raspisan Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje podsticaja za nabavku mašina i opreme u biljnoj proizvodnji. Rok za podnošenje dokumentacije po ovom pozivu je od 01. do 15.  juna 2020.

Actualities