FPM AGROMEHANIKA NA SAJMU SIMA U PARIZUAutor: Datum:


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Na predstojećem sajmu poljoprivredne mehanizacije i opreme koji će se održati od 24. do 28. februara u Parizu među zemljama izlagačima posle dugo vremena nalazi se i Srbija što organizatori ove manifestacije s ponosom ističu.
Naime u Exhibition Center, u hali 5b na štandu E054 deo svog proizvodnog programa predstaviće i naša članica FPM Agromehanika iz Boljevca. U cilju osvajanja inostranog tržišta, posle nastupa na sajmovima u Hanoveru i Bolonji kao i drugim u Evropi, FPM Agromehanika se odlučila i na predstavljanje na Salonu u Parizu. Iz godine u godinu izvoz poljoprivrednih mašina s oznakom FPM Boljevac se povećava, a značajan doprinos ovom osim kvaliteta mašina koji je na prvom mestu, a koji zadovoljava evropske standarde  su dali i nastupi na najvećim sajamskim manifetacijama posvećenim poljoprivrednoj tehnici.

 

Events