DRAGI PRIJATELJI VELIKO HVALA NA POSETI!Autor: Datum:

 

Poslovno udruženje uvoznika i izvoznika poljoprivrdne mehanizacije zahvaljuje se svima koji su posetili 84. međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, a posebno onima koji su svojim prisustvom upotpunili prostor štandova  članica Udruženja u želji da ostvare saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Veliku zahvalnost upućujemo onima, posebno poljoprivrednim proizvođačima koji su pokazali interesovanje za inovativna i savremena rešenja kao i alate potrebne za primenu precizne poljoprivrede, a koja su prikazana na sajamskoj manifestaciji. Samo uvođenjem i primenom takvih rešenja možemo zajedno da unapredimo poljoprivrednu proizvodnju u Srbiji, kako s aspekata povećanja ekonomske i energetske efikasnosti kroz smanjenje imputa nephodnih u poljoprivrednoj proizvodnji, tako i u bezbednom korišćenju mašina koje zadovoljavaju poslednje standarde ergonomije i tako pružaju vrhunski komfor u radu tokom 24 sata. Ne treba izostaviti ni pozitivnu stranu primene savremenih rešenja poljoprivredne tehnike kada su upitanju aspekti koji se odnose na bezbedno korišćenje mašina kao ni zadovoljavanje zdravstveno-bezbednosnih standarda u proizvodnji hrane čime u velikoj meri doprinose alati precizne poljoprivrede. Veliko hvala i svim studentima, učenicima, poslovnim partnerima i drugim posetiocima s kojima smo u susretu zajednički proširili vidike u svetu poljoprivrene tehnike.

Dragi poljoprivrednici želimo Vam rodnu godinu uz podsećanje da su Vam članice Udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivedne mehanizacije uvek na raspolaganju jer smo tu zbog Vas. Ujedno zajedno smo stepenik bliže u ostvarivanju uspeha na obostrano zadovoljstvo!

DešavanjaNovosadski Sajam