FPM Agromehanika i na sajmu EIMA u BolonjiAutor: Datum:


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Naša članica FPM Agromehanika iz Boljevca,  najveći proizvođač poljoprivredne mehanizacije u jugoistočnoj Evropi jedna je od dva preduzeća iz Srbije koje će deo proizvodnog programa predstaviti posetiocima sajma EIMA u Bolonji. EIMA je jedna od tri vodeće sajamske manifestacije posvećene poljoprivrednoj tehnici i opremi u Evropi, a FPM Agromehanika će na ovogodišnjem salonu koji se održava od 7. do 11. novembraučestvovati četvrti put.

Nastup na EIMA je prilika, da FPM Agromehanika koja 70 odsto proizvodnje izvozi u 32 države sveta, prezentuje i ponudi  svetskom tržištu kroz izložbu dela  proizvodnog asortimana.

FPM Agromehanika će u Hali 25 između ostalog prikazati diskosne kosilice, grablje, sitnilice, mulčere, tešku frezu kao i kombinovanu  meašinu za obradu  zemljišta.

Premijerno biće prikazana i dva inovativna rešenja,  koja su rezultat rada inženjerskog tima FPM Agromehanika, to jest vožarski mulčeri  VM155 i VM 180H. Ova dva mulčera su rezultat iskustava korisnika koji su uputili na izmene na modelima prethodnicima. Za ove mulčere je karakteristično da je umesto konvencionalno montiranih kontra noževa postavljena zaštitna guma, a mulčeri se mogu na traktor kačiti i napred i nazad.

Pre nastupajućeg EIMA sajma pogledajte deo atmosfere na štandu FPM Agromehanika sa sajamske manifestacije održane pre dve godine.

Events